Sammumatonrakkaus

Tunnemyllerrys

Hei. Mitä tekisit jos sinun olisin. Nauraisitko onnesta vai ilosta itkisit? Osaisitko rakastaa kuin höyhen tyynyä vai kuuluisiko sanavarastoosi tunnekylmyyttä. Miten voisin kertoa, että on vain selittämätön tunne rakkaudesta,joka pitäisi saada kertoa ja vastarakkautta. Ei ole sanoja on vain tunteet,jotka haluisin pukea sanoiksi. Tunne,jonka haluisin sinulle kertoa ihanuudestasi.

31.07.2019 22:34

Näytä kommentit (0)

Ilon päivä kyynelinä

Kauas katson maailmaan. Silmistäsi hymyn näen. Milloin onni kääntyy meille? Tunnen ilon kanssas välil kyyneleinä. Sadan tuhannen tunnen tunteiden,kylpee tunteissa lasienkelten. Sydän pysähtyä meinaa,kun katson huomispäivää kohti. Mietin miten käy. Pysähdyin siksi.

02.07.2019 20:20

Näytä kommentit (0)

Kyynelvierivä kyynelinä

Yö, sitä pelkään. Pimeän luona on mustaa. En näe valoon päin. Kun aamu jälleen sarastaa,tulee auringonhirmumyrsky ,joka tuo valon koko mun sydämeen. Kiiruhdan odotan aamua, koska silloin haluan suudella sinua. Keltaisten lehtien alla on multaa. Multa on likaista mutta pehmeää. Kaikki on muutenkin pehmeää myös kätesi joka hiuksiain silittää. Amor ui vuoteeseen kuin tuhannet tarinat tuovat tuoksuineen. Kukkais siipiesi alla,olen todella onnellinen. Hehkuvan auringon alla ja lämpimän kuumuden tuntien. Tähdenlento hentoinen. Älä lopeta rakastamasta. Aloita aina alusta. Tunne maailma tunne iho kyynel kyynel vierivä kyynelinä.Kyynelhelminä.

07.06.2019 20:13

Näytä kommentit (0)


Sivu 1 / 1