Kaisuli86

Ovi

Ihana tunne kun kaikki on siistiä. Ulkona rapisee pakkanen. Tunnen jo sen ilon kun ovi narahtaa ja avaat sen hiljaa. Onko ketään kotona kysyt. Vastaan että täällä sitä ollaan.Minä olen.Koko päivä on ollut hiljaista. Mutta yhtäkkiä hymy irtoaa poskillemme. Lämmin halaus täyttää tunnelman ja kynttilän liekin lepatus,ah ja voih. Tämä se vasta on ihanaa arkea.

08.03.2019 21:32

Näytä kommentit (0)

(Nimetön runo)

Lasisydän haavoittaa. Se en tahdo olla. Paljon. Pikkuisen lapsen sydän niin avoin ja viaton. Takkatuli olis kiva. Haave. Mistä sinä haaveilet tänään? Kenties ruusuista ikkunanssa tanssivista linnuista ja kiharoista hiuksista arkena. Lappi voisi olla kiva paikka käydä. Kesällä en poimi mustikoita. Täältä on pitkä matka sinne.Rakastaminen puhtaat vaatteet ja koti. Ei kaiken tarvitse olla hienoa. Viihtyisää kylläkin. Kukkaketo olis parempi kuin linnunpönttö. Kun asutaan kerran rivitalossa. Onhan se kiva kun paikat pysyy siistinä.

08.03.2019 21:27

Näytä kommentit (0)

Tuulenviima ikkunassa

Kun kuuntelen tunnen sävelen rakkauden. Kun maa jo eksyy hiljaa. Tahtoisin olla vapaa sielu täynnä kultaviljaa. Yksinkö olla saan vaikka ympärillä paljon ihmisiä. Sinäkin. Siksi meitä on kaksi. Tuulen henkäys on joskus kiva kuunnella. Joskus se on kivaa seurata ikkunasta vaikkei se silloin tunnu ihossani. Tahdon olla kaunis ja onnellinen. Erehdyn silti ja niin Me kaikki joskus.

08.03.2019 21:16

Näytä kommentit (0)

Lapsonen

Metsä,kuu,aurinko ja puu. Kaikki Luojan kädestä rakentuu. Luojan käsi voimaa antaa,kaikki murheetkin kantaa. Tänään syntyi tyttäreni vuosi sitten. Hän on aurinkomme aurinko. Ihana lempeä hymyilevä lapsonen.

07.01.2019 20:18

Näytä kommentit (0)

Haluan rakkautta

Rakasta minua Jumala. Minä olen kurja,köyhä ja syntinen. Toivon silti että saisin rakkautta aviopuolisolta.

07.01.2019 20:13

Näytä kommentit (0)


Sivu 1 / 2
Seuraava sivu