Sontiainen

Sääli ihmisestä

Oli mulla kerran kaveri Aleksi, ranteessaan ei todella ollut roleksi. Vain vettä ja makaaroonia päivät söi, cd levynsäkkin pois möi. Kärsiä kuten jeesus tahtoi, nälkää nähdä monesti mahtoi. Vain kitaran soitto kiinnosti jannua, ei varaa ollut ostaa edes kahvipannua...

13.07.2011 22:59

Näytä kommentit (0)

Odotus

Pillusi märkä ja söpö häpykieli, irstas ja rivo on taas miehesi mieli. Tisujasi imen jo nännisi nöpöttää, katsoppas kummaa, mun housussa jöpöttää. Kyrpäni tussusi huulia koskee, rakastan sua, oi otathan poskeen. Pyllynreikäsi vastustamaton, jo matkalla sinne sormeni on. Tehtyäni työtä tiukkaa, saanhan tänään pillun liukkaan?

07.07.2011 22:01

Näytä kommentit (0)

Naapureille

Pillusi piukahkolta mielessäni näyttää. Kiva ois se kyrvällä jäpäkällä täyttää. Sisään ulos ylös alas pumpata, käsilläsi siroilla voisit mua runkata. Haarasi mulle levittää, hiukan tussuasi revittää. Kielellä kutittaisit terskan alta, sehän vasta tuntuisi upealta. Sua jyystäisin rakkaudella rajusti takaa, että tietää naapurit ketkä täällä makaa. Olen ma’ sellainen sälli, pian lentää jo naamalles’ mälli.

07.07.2011 21:59

Näytä kommentit (0)

Nyytit

Kassini sakeasta spermasta hyllyy, pillua tahtoisin, suuta ja pyllyy. Pimppasi hera on kuin kermaa, naamalles ruiskautan vadillisen spermaa. Kirnussas kun vatkaan niin syntyy voita, kyrpäni kova, sitä poskeesi koita. Ryppyreikääsi hieron ma’ kaluni nuppia, edestakaisin liikutan nahkaista tuppia.

07.07.2011 21:57

Näytä kommentit (0)

Kiima

Pillusi upea, mahlaa valuu, taitaa tarvita kovaa kaluu. Kyrpää paljon saanut sisään ja tuntuu haluavan lisää. Hymyilevät häpyhuulet terskaa hipovat sä luulet, kieleni siellä lipovat, sen kuulet..

07.07.2011 21:54

Näytä kommentit (0)


Sivu 1 / 1